قارچ استروگانف
اين غذا کاملاً گياهي است و در صورت تمايل ميتوانيد از خامه گياهي نيز که در دسترس است، استفاده کنيد

برترین ها:
مواد لازم براي چهار نفر:
- روغن مايع: 4 قاشق غذاخوري
- قارچ ورقه ورقه: 400 گرم
- پيازچه ورقه ورقه: 4/3 عدد
- سير رنده شده: 1 حبه
- سرکه سفيد يا آبليمو: 2 قاشق غذاخوري
- خامه سفت: 200 ميلي ليتر
- آويشن:1 قاشق چايخوري
- جعفري ساطوري: 1 قاشق غذاخوري
- نمک و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه
1 - روغن را در يک تابه روي شعله زياد داغ کرده و قارچ را پنج دقيقه در آن تفت دهيد. سپس پيازچه و سير را اضافه کرده و تفت دادن را يک دقيقه ديگر ادامه دهيد.
2 - سرکه يا آبليمو را به همراه خامه اضافه کرده و شعله را کم کنيد. پس از حدود 3 دقيقه يا زماني که خامه به آرامي شروع به ريز جوش کرد، آويشن و جعفري را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را به آن اضافه کنيد. غذا را در ظرف کشيده و با برنج، نان و يا پاستا سرو کنيد.
توصیه های ویژه
1 - اين غذا کاملاً گياهي است و در صورت تمايل ميتوانيد از خامه گياهي نيز که در دسترس است، استفاده کنيد.
2 - ميتوانيد از مخلوط قارچ دکمهاي و صدفي براي زيباتر شدن غذا استفاده کنيد.
3 - استفاده از سرکه و آبليمو تفاوتي ندارد، فقط آبليمو غذا را کمي ترشتر ميکند. در صورت تمايل ميتوانيد چاشني ترش را حذف کنيد.
4 - پودر فلفل سياه، رنگ غذا را تيره ميکند اگر از فلفل سياه استفاده ميکنيد بهتر است نيمكوب باشد.
توصیه سر آشپز
اگر خيلي اهل غذاي گياهي نيستيد براي هر نفر دو عدد فيله مرغ و نمك و فلفل سياه زده و اول از همه در روغن سرخ كنيد. ولي بدون مرغ هم تاب مقاومت در برابر اين غذا را نداريد.
+ نوشته شده در شنبه بیست و هفتم اسفند ۱۳۹۰ ساعت 16:53 توسط س-ب
|
