گوشت‌هاي گرد فوق‌العاده هستند چون با آن‌ها مي‌توان بهترين و ساده‌ترين غذاها را درست كرد و از آن لذت برد. مثلا غذاهايي مانند پاستا را مي‌توان با آن تغيير داد و هارموني مزه را در آن تست كرد.
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

مواد لازم
  • رزماري: 4 شاخه
  • پاستا: 400 گرم
  • سير: 2حبه
  • ريحان تازه: يك دسته كوچك
  • پنير پارمزان: براي رنده كردن
  • گوشت چرخ كرده: 500 گرم
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • پياز: يك عدد متوسط
  • فلفل قرمز چيلي: يك‌دوم
  • رب گوجه‌فرنگي: 400 گرم
  • سركه بالزاميك: 2 قاشق غذاخوري
  • آردنخودچي: يك قاشق غذاخوري

ادویه ها
  • نمك
  • فلفل سياه
  • روغن زيتون

برای شروع

ريحان را از شاخه جدا كرده و پياز را همراه با سير خرد كرده و كنار بگذاريد. يك قابلمه را آب كرده و روي حرارت زياد گاز قرار دهيد و كمي نمك درون آن ريخته و پاستا را به آن اضافه كنيد و بگذاريد تا كاملا جوش بخورد. درهمين حين سراغ چاشني و سس غذا برويد. يك تابه بزرگ را روي حرارت قرار داده و روغن زيتون درون آن بريزيد. سير را به همراه پياز به آن اضافه كنيد. رب گوجه‌فرنگي را همراه نمك و كمي فلفل درون آن بريزيد و كمي آب به آن اضافه كرده و بگذاريد تا به قل قل بيفتد. وقت آن رسيده تا گوشت‌هاي گرد را در يك تابه ديگر سرخ كرده و به سس مخصوص اضافه كنيد تا با چاشني خوشمزه‌تر شود. سپس سركه بالزاميك را روي آن بريزيد.

پاستا با گوشت گرد


پاستا را آبكش كرده و روي آن را آب سرد بريزيد و مجددا به درون قابلمه برگردانيد تا دم بكشد. پس از 15 دقيقه وقت آن رسيده تا آن را سرو كنيد.

برای سرو

در هر بشقاب پاستاها را ريخته و روي آن را با گوشت‌هاي گرد و سس مخصوص همراه با ريحان تزئين كنيد و از آن لذت ببريد.